Nieuws

21-2-2023

HOT NEWS

Onze live cd is nu naar de drukker en u kunt de cd alvast bestellen. Voor €17,50 wordt hij naar u toe gestuurd.

Klik hier om de cd te bestellen

Theaterconcert te Dalfsen

25 en 26 november hebben wij 2 keer een theaterconcert gespeeld in Theater de Stoomfabriek in Dalfsen. Beide keren was het theater helemaal uitverkocht en het werden een geslaagde avonden. Hieronder de eerste recensie op Dalfsennet!

D’irish Folk ”Wat zullen we drinken” (Zeven dagen lang) 

Zondag 27 november 2022

DALFSEN – D’irish Folk is een enthousiast clubje muzikanten, zij speelden vrijdag en zaterdagavond in theater de Stoomfabriek.

Tweemaal uitverkocht, het was of The Dubliners naar Dalfsen kwamen. Maar het zijn de sympathieke bandleden van de Folkband D’irish Folk uit Drenthe. Uit Drenthe ja en nee, Gerrit Kort, Edgar Smit en de verdwaalde Zweed, Thomas Erikson komen uit Drenthe, Jan Wesselink uit Dalfsen.

De band stond voor de zaterdagavond geboekt in Dalfsen, die voorstelling was echter zo snel uitverkocht dat er besloten is de band ook voor de vrijdagavond te boeken. Ook deze voorstellig was snel uitverkocht. En niet voor niets is deze band populair, zij speelden tijdens de WAK Dalfsen bij Boerhoes in de schuur al eens te pannen van het dak! En dat is men niet vergeten. De mond tot mond reclame werkt immers het beste. Het beste dat hebben de heren gisteravond laten horen en zien in het sfeervolle Theater de stoomfabriek.

Tot de pauze ging het in een gestaag tempo, maar daarna gingen alle remmen los en werd het een avond met heerlijke folkmuziek en dan vooral de muziek uit Ierland en Schotland. D’irish Folk een band die zich laat inspireren door bands als The Dubliners, the Furey’s, the Kilkenny’s, Tijdens de door hen ontwikkelde voortelling namen ze het publiek mee op een muzikale verhalen reis naar de Iers pubs D’irish Folk is een band weet als geen ander gezelligheid en plezier te brengen, alsof je in een Iers pub beland bent. Het publiek heeft genoten van een geweldig optreden van deze vier mans formatie, die als toegift zongen ”Wat zullen we drinken” (Zeven dagen lang).

Bron Dalfsennet https://www.dalfsennet.nl/

4-7 2022

Gisteren hebben we een geweldig mooi optreden gehad tijdens het Fullcolour Festival in Emmen. De Foto’s vind je hier!

15-5-2022

Onlangs speelden wij in Holzminden Duitsland. van dat optreden is een recensie verschenen. wij zijn hier erg trots op en willen hem natuurlijk niet aan jullie onthouden.

30-11-2021

Vanwege de decemberdrukte en de Coronamaatregelen, repeteren we tot half december even niet. Zodra we weer nieuws hebben melden we ons!

12-9 2021

Vanwege de rechten van een bekend biermerk, hebben wij een ander logo moeten nemen voor de band. Onze Gerrit is weer aan het ontwerpen geslagen en vanaf heden is dit ons logo

25-8-2-21

Gisteravond hebben we weer een heerlijke avond en fijn gespeeld tijdens onze repetitie. We nemen nu even pauze, want we gaan met vakantie een paar weken en we melden ons weer in de 3e week van september. Blijf allemaal gezond en tot snel!

Jan, Gerrit, Thomas, Edgar en Henri

12-8-2021

Lieve mensen,

In goed overleg hebben we besloten verder te gaan zonder onze muziekvriend Tiemco Cornet. We gaan voorlopig met ons 4en door, maar houden zeker nog contact met elkaar en we zullen zeker in de toekomst nog wel eens met elkaar spelen. Wij hebben het altijd erg gezellig met elkaar gehad en wensen Tiemco dan ook veel plezier en succes met zijn volgende muziekplannen en we komen elkaar zeker nog tegen.

Edgar, Jan, Thomas en Gerrit

Repetitie beelden van 11-8-2021

Het is bijna tijd voor de vakantiebreak, maar we repeteren nog even door. Hier een paar nieuwe liedjes, gisteravond opgenomen.


11-8-2021, lancering van deze vernieuwde website.